RezervaceRezervace ubytování
KalendářAkce 2025
PoukazDárkový poukaz
KošíkE-Shop s vínem

Víkendové menu

Možnost bezlepkového, vegetariánského a veganského stravování pro ubytované hosty, prosím zavolejte nám předem.




Víkendová nabídka




Velikonoční menu

pátek 18.4. – pondělí 21.4. 2025

                                                                                                          

Předkrmy

 

Telecí tatarák

kapary, marinovaná cibule v našem moštu,

aioli s medvědím česnekem, topinky

*1,3,7,10

289 Kč

 

Hráškový hummus

tahini, granátové jablko, sezam, chipsy z ciabatty

*1,3,5,7,10,11

189 Kč

 

Polévky

 

Telecí vývar

roláda z telecích jater se špenátem, kořenová zelenina

*1,3,7,9

129 Kč

 

Kedlubnový krém

celestýnské nudle s medvědím česnekem, petrželový olej

*1,3,7,9

129 Kč


 

 

Hlavní chody

 Telecí rib eye steak 

pečené grenaille, růžičková kapusta,

omáčka z konfitovaného česneku

*1,7

589 Kč

 

Jehněčí kolínko

bramborové pyré, smetanový špenát, smažená cibule

*7,9

539 Kč

 

Telecí řízek

jarní bramborový salát s cornichons

*1,3,7,10

419 Kč

 

Selečí porchetta

krémová polenta s parmezánem, restované žampiony

*1,7,9,12

399 Kč

 

Pečené králičí stehno

velikonoční nádivka, kadeřávek

*1,3,7

369 Kč

 

 

Kuřecí supreme

                  krémové hráškové risotto, baby hrášek, parmezán

*7,12 
369 Kč

 

Grilovaný Halloumi sýr 

míchaný listový salát, nakládané ředkvičky,

aioli s medvědím česnekem, ciabatta

*1,3,7,8,11,12 

359 Kč

 

Dezerty

 

Mrkvový dort

slaný karamel, ořechy

*1,3,7,8

159 Kč

 

Pistáciový cheesecake

bílá čokoláda, jahody

*7,8

149

 

Mecháč ve skle

mascarpone, borůvky

*1,3,7

139 Kč

 

 

* seznam alergenů obsažených v pokrmech   

 Teplé a studené pokrmy jsou učeny k přímé spotřebě bez skladování

 

 

 

 


Hodnocení našich hostů


Fotogalerie

PROHLÍDKA

Na dobré jídlo vás zvou

Kuchař

Andrei Balan
Kuchař

Vinařskýpension André veVelkých Pavlovicích hodnocení