RezervaceRezervace ubytování
KalendářAkce 2018
PoukazDárkový poukaz
KošíkE-Shop s vínem

Informace o zpracování osobních údajů za účelem odpovědi prostřednictvím kontaktního formuláře

  1. Společnost Šlechtitelská stanice vinařská Velké Pavlovice, a.s. se sídlem Velké Pavlovice, Pod Břehy 565/54, PSČ 691 06 IČ 60717670, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 4546, zpracovává v rámci kontaktního formuláře ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), vaše následující osobní údaje:
    • Jméno a příjmení;
    • Emailovou adresu;
    • Telefon;
    • Termín;
    • Počet pokojů;
    • Počet osob;
    • Vzkaz

    v souladu s platnými právními předpisy, a to za účelem zaslání odpovědi na Vámi položený dotaz. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 6 měsíců od zaslání zprávy v kontaktním formuláři, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování komunikace po dobu delší. Výše uvedené zpracování je umožněno na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování nezbytné pro splnění smlouvy, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů.

  2. Jméno, příjmení, telefon a e-mailová adresa budou zpracovány za účelem umožnění komunikace mezi vámi a společností.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Šlechtitelská stanice vinařská Velké Pavlovice, a.s., tedy správcem osobních údajů.
  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – výmaz provedeme, pokud tento výmaz není v rozporu s ustanoveními tohoto článku a oprávněnými zájmy naší společnosti,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.