Restaurace : +420 515 554 426

Recepce : +420 777 468 894

Obchod : +420 733 677 233

drkov poukaz eshop rezervace
header-img-1920-balicky

REZERVACE

Jméno
Termín od do
Telefon
Počet osob
Email
Počet pokojů
Vzkaz

Podmínky zpracování údajů vložených do tohoto formuláře

Informace o zpracování osobních údajů za účelem odpovědi prostřednictvím kontaktního formuláře

  1. Společnost Šlechtitelská stanice vinařská Velké Pavlovice, a.s. se sídlem Velké Pavlovice, Pod Břehy 565/54, PSČ 691 06 IČ 60717670, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 4546, zpracovává v rámci kontaktního formuláře ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), vaše následující osobní údaje:
    • Jméno a příjmení;
    • Emailovou adresu;
    • Telefon;
    • Termín;
    • Počet pokojů;
    • Počet osob;
    • Vzkaz

    v souladu s platnými právními předpisy, a to za účelem zaslání odpovědi na Vámi položený dotaz. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 6 měsíců od zaslání zprávy v kontaktním formuláři, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování komunikace po dobu delší. Výše uvedené zpracování je umožněno na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování nezbytné pro splnění smlouvy, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů.

  2. Jméno, příjmení, telefon a e-mailová adresa budou zpracovány za účelem umožnění komunikace mezi vámi a společností.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Šlechtitelská stanice vinařská Velké Pavlovice, a.s., tedy správcem osobních údajů.
  4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – výmaz provedeme, pokud tento výmaz není v rozporu s ustanoveními tohoto článku a oprávněnými zájmy naší společnosti,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

rezervace

Kontakty


Penzion Šlechtitelka

Vinařský penzion André
Pod Břehy 565
Velké Pavlovice
691 06

Restaurace +420 777 468 894

Restaurace Po-Ne 11:00 - 21:00
Recepce Po-Ne 8:00 - 19:00
Rezervace ubytování +420 515 554 420
Email: info[at]penzion-andre.cz

Dne 25.8. – restaurace uzavřena

Vážení návštěvníci, dne 25.8. je restaurace uzavřena z důvodu konání soukromé akce.

Děkujeme Vám za pochopení.