Restaurace : +420 515 554 426

Recepce : +420 777 468 894

Obchod : +420 733 677 233

drkov poukaz eshop rezervace
header-img-1920-balicky

REZERVACE

Jméno
Termín od do
Telefon
Počet osob
Email
Počet pokojů
Vzkaz

Podmínky zpracování údajů vložených do tohoto formuláře

Informace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

  • Správce osobních údajů, Šlechtitelská stanice vinařská Velké Pavlovice, a.s., sídlem
    Velké Pavlovice, Pod Břehy 565/54, PSČ 691 06,  IČ: 60717670, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    • fungování webových stránek.

    Výše zmiňované cookies ukládají následující údaje:

    • zobrazené stránky na těchto webových stránkách;
    • odkazující stránku, ze které jste přišel;
    • operační systém;
    • prohlížeč;
    • použité zařízení, ze kterého bylo na webové stránky připojeno;
    • přibližná lokalita nákupu.
  • Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“).
  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v spodní části stránky. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  • Vznese-li subjekt námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  • Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.
  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
    • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  • Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:
Jméno Expirace Přístupné pro Účel
SL_C_23361dd035530_SID 2 roky ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Neklasifikované
SL_C_23361dd035530_KEY 2 roky ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Neklasifikované
SL_C_23361dd035530_VID 2 roky ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Neklasifikované
wp-settings-time-5 1 rok ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Používá se k přizpůsobení rozhraní administrace a případně i hlavního rozhraní webu.
wp-settings-5 1 rok ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Používá se k přizpůsobení rozhraní administrace a případně i hlavního rozhraní webu.
wordpress_test_cookie Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Slouží k ověření, zda je váš webový prohlížeč nastaven tak, aby povolil nebo odmítl cookies.
pum-2833 4 měsíce ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Neklasifikované
_gid 24 hodin Google Rozlišení zákazníků v Google Analytics.
_ga 2 roky Google Rozlišení zákazníků v Google Analytics.

rezervace

Kontakty


Penzion Šlechtitelka

Vinařský penzion André
Pod Břehy 565
Velké Pavlovice
691 06

Restaurace +420 777 468 894

Restaurace Po-Ne 11:00 - 21:00
Recepce Po-Ne 8:00 - 19:00
Rezervace ubytování +420 515 554 420
Email: info[at]penzion-andre.cz